Όροι και Προϋποθέσεις GR Transfers.gr

 

Με το παρόν δηλώνεται ότι αυτό το site και η μηχανή κρατήσεων, ανήκει και λειτουργεί από την GR Transfers.

Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε κράτησης, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και θα δεσμεύεστε από αυτούς. Εάν ο πελάτης δεν καταλαβαίνει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε Υπηρεσία Υποστήριξης Πελατών μας, που διατίθεται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που αναφέρονται στην ενότητα Επικοινωνία. Με τη χρήση της υπηρεσίας κρατήσεων απευθείας από την GR Transfers ή άλλα κανάλια διανομής δηλαδή συνδεδεμένες ιστοσελίδες, και η αποδοχή της αποποίησης ευθυνών συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers που είναι διαθέσιμα για τους χρήστες του διαδικτύου, άμεσους πελάτες και πράκτορες, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργαζόμενα μέρη. Μέσα από αυτό το σύστημα κρατήσεων ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει τη μεταφορά του με τους διαθέσιμους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα .

Όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα δεσμεύονται από τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις. Επιπλέον, κάθε υπηρεσία που καθίσταται διαθέσιμη ως αποτέλεσμα της χρήσης της τρέχουσας ιστοσελίδας δεσμεύεται επίσης από τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε τοπικής συνεργασίας  στο μέρος που παρέχει την υπηρεσία (εταιρεία ταξί και τις εταιρείες μεταφοράς). Οι όροι του κάθε τοπικού προμηθευτή υπηρεσίας είναι στη διάθεση των πελατών, εφόσον ζητηθούν.

Οι υπηρεσίες της GR Transfers δεν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από μια υπηρεσία που παρέχεται από συνεργαζόμενα πρόσωπα άλλα από αυτούς που έχουν κάνει κράτηση μέσω του συστήματος κρατήσεων. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας ή εάν κάποιος από αυτούς τους όρους δεν σας ικανοποιήσει πλήρως με οποιονδήποτε τρόπο, άδεια σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία, τερματίζεται αυτόματα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

  • Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, όταν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα λάβετε δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου …

Email Επιβεβαίωσης

Είναι ευθύνη του πελάτη να μας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν λάβει το επιβεβαιωτικό e-mail ή σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία κράτησης που έχουν εισαχθεί είναι λανθασμένα. Όλες οι λεπτομέρειες που έχετε εισάγει στη διαδικασία της κράτησης θα εμφανιστούν λεπτομερώς, στο e-mail επιβεβαίωσης καθώς και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τα αρχεία σας .

Τυχόν αλλαγές στα στοιχεία της μεταφοράς θα υπόκεινται στην τροποποίηση τελών όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω. Επιπλέον, τυχόν ακυρώσεις θα υπόκεινται σε τέλη ακύρωσης όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης όλες οι λεπτομέρειες της κράτησης θα εμφανιστούν πλήρως για αναθεώρηση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κράτησης και επιβεβαιωθεί η μεταφορά σας. Παρακαλείστε να ελέγξετε αυτά τα στοιχειά για να διορθώσετε τυχόν λάθη.

Απόδειξη πληρωμής

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω PayPal η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας PayPal θα χρεωθεί αυτόματα. Η συναλλαγή σας θα εμφανιστεί στην ανάλυση κινήσεων ως GR Transfers. Μια άμεση απόδειξη πληρωμής θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (όπως εισήχθη στη διαδικασία της κράτησης), γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

  • Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, όταν επιλέγετε να πληρώσετε στον οδηγό, πρώτα θα λάβετε ένα e-mail και ένα SMS για την επαλήθευση τόσο του e-mail όσο και του αριθμού του κινητού σας και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιβεβαίωσης τότε θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης

Email Επιβεβαίωσης

Είναι ευθύνη του πελάτη να μας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν λάβει το επιβεβαιωτικό e-mail ή σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία κράτησης που έχουν εισαχθεί είναι λανθασμένα. Όλες οι λεπτομέρειες που έχετε εισάγει στη διαδικασία της κράτησης θα εμφανιστούν λεπτομερώς, στο e-mail επιβεβαίωσης καθώς και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τα αρχεία σας .

Τυχόν αλλαγές στα στοιχεία της μεταφοράς θα υπόκεινται στην τροποποίηση τελών όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω. Επιπλέον, τυχόν ακυρώσεις θα υπόκεινται σε τέλη ακύρωσης όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης όλες οι λεπτομέρειες της κράτησης θα εμφανιστούν πλήρως για αναθεώρηση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κράτησης και επιβεβαιωθεί η μεταφορά σας. Παρακαλείστε να ελέγξετε αυτά τα στοιχειά για να διορθώσετε τυχόν λάθη..

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ

Αιτήσεις ακύρωσης πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε όλες τις περιπτώσεις ακύρωσης, θα χρεωθείτε με 5% του αρχικού ναύλου και δεν θα υπάρξει καμία επιστροφή για ακυρώσεις 24 ώρες πριν από τη μεταφορά ή σε περίπτωση μη εμφάνισης  στην προγραμματισμένη ώρα για την μεταφορά σας.

ΑΠΟΣΚΕΥΈΣ

Οι αποσκευές των επιβατών και η μεταφορά τους πραγματοποιείται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για απώλεια ή ζημία από  την GR Transfers. Κάθε επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει μια βαλίτσα, όπου το άθροισμα (Υ + Π + Β) δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό 158, εκτός αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης έχει  ζητηθεί η προσθήκη πρόσθετων αποσκευών.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον όχημα (δηλαδή υπερβολικές ή υπερμεγέθεις αποσκευές, επιπλέον επιβάτες, κλπ) θα ισχύουν επιπλέον χρεώσεις .

Οι αποσκευές σας πρέπει να μην περιέχουν κανένα στοιχείο που απαγορεύεται από την τοπική νομοθεσία, όπως όπλα ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν τους άλλους. Επίσης, δεν μπορείτε να μεταφέρετε οικόσιτα ζώα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και χωρίς  ειδικό κλουβί μεταφοράς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Παρακολουθούμε όλες τις αφίξεις των μεταφορών για τυχόν καθυστερήσεις, ως εκ τούτου, θα περιμένουμε μέχρι να φτάσετε. Στην απίθανη περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν μπορούν να βρεθούν στο σημείο συνάντησης, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον πελάτη μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο κινητό τηλέφωνο που μας έχει δοθεί.

Ωστόσο, είναι ευθύνη του πελάτη να παρέχει ένα σωστό και έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου (συμπεριλαμβανόμενου και του Διεθνή κωδικού) κατά τη στιγμή της κράτησης. Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη για την κλήση στις υπηρεσίες της GR Transfers και ενημερώνοντάς μας για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα εντοπισμού του οδηγού.

Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων :

  • Αν ο πελάτης δεν μας παρέχει έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου και δεν επικοινωνεί με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 24ωρη μας (που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης και στο voucher), με αποτέλεσμα μια χαμένη παραλαβή πελάτη
  • Η αποτυχία να παρέχει σωστές πληροφορίες (αριθμός πτήσης, ώρα, κλπ) μπορεί να οδηγήσει σε λείπει η μεταφορά, καθώς δεν θα έχουμε σωστά στοιχεία για την παρακολούθηση της άφιξής σας.
  • Οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση σε πελάτες που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ασυνήθιστα αιτήματα, που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων, είναι πάντα ευπρόσδεκτα και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία εγγύηση ότι οι αιτήσεις αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν.

Όταν υπάρχουν περιορισμοί στην πρόσβαση, όπως  έργα υποδομής, τις κυκλοφοριακές συνθήκες, κλπ το όχημα θα σταματήσει να παραλάβει επιβάτες από το πλησιέστερο σημείο, το οποίο είναι προσβάσιμο σε σημείο παραλαβής ή αποβίβασης. Ακόμα, αν η συντομότερη διαδρομή  είναι κλειστή λόγω ατυχήματος, καιρικών συνθηκών κλπ, και το όχημα μετά από απαίτηση του πελάτη ακολούθησει  μια διαφορετική με  περισσότερα χιλιόμετρα  διαδρομής προς τον προορισμό του, είναι πιθανό να επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος

Το καταβληθέν ποσό καλύπτει όλες τις πιθανές χρεώσεις καθώς και  60 λεπτά χρόνος αναμονής μετά την προσγείωση της πτήσης.

ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιεσδήποτε αξιώσεις που υπερβαίνουν το ποσό που καταβλήθηκε από το άτομο. Στην απίθανη περίπτωση που η υπηρεσία δεν έχει πραγματοποιηθεί, ο πελάτης μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση μέχρι το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί. Δεν υπάρχουν άλλες αξιώσεις και το ποσό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αυξηθεί.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, σε όλους τους προορισμούς, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση σε οχήματα, σε περίπτωση μέθης ή απαράδεκτης συμπεριφορά των πελατών. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία επιστροφή χρημάτων για αυτές τις περιπτώσεις και σε περίπτωση ζημιών μπορεί να υπάρχουν αξιώσεις δίωξη και ζημιές.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Όσον αφορά όλα τα θέματα δηλώνεται ότι οι υπηρεσίες της GR Transfers συνεργάζονται μόνο με οχήματα για τα οποία η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική από το νόμο, η ευθύνη βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers εξασφαλίζουν εμπιστευτικό χειρισμό όλων των λαμβανόμενων στοιχείων πελατών. Οι online πληρωμές σας είναι εξασφαλισμένες με πιστοποιητικά SSL  από το PAYPAL.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ

Όλες οι υπηρεσίες ταξιδίου, ο σχεδιασμός, ο κώδικας, τα γραφικά, κλπ της παρούσας ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε χρήση χωρίς έγγραφη πιστοποίηση αποτελεί παράβαση του σχετικού νόμου. Σε περίπτωση απουσίας ξεκάθαρης γραπτής δήλωσης, η GR Transfers  και όλοι οι συνεργάτες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο αναφορικά με την ευρεσιτεχνία, το εμπορικό σήμα, ή τις εμπορικές πληροφορίες που παρουσιάζονται.

Η GR Transfers επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος να  προσαρμόσει και να αλλάξει τους όρους χρήσης άνευ προειδοποίησης. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας πάντα θα συμμορφώνεται με τους πρόσφατους όρους χρήσης που εμφανίζονται.

Σε περίπτωση διαφωνίας αναφορικά με τις υπηρεσίες ή κάποιον από τους όρους, αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα ελληνικά δικαστήρια.

Όροι και Προϋποθέσεις GR Transfers.gr

 

Με το παρόν δηλώνεται ότι αυτό το site και η μηχανή κρατήσεων, ανήκει και λειτουργεί από την GR Transfers.

Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε κράτησης, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και θα δεσμεύεστε από αυτούς. Εάν ο πελάτης δεν καταλαβαίνει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε Υπηρεσία Υποστήριξης Πελατών μας, που διατίθεται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που αναφέρονται στην ενότητα Επικοινωνία. Με τη χρήση της υπηρεσίας κρατήσεων απευθείας από την GR Transfers ή άλλα κανάλια διανομής δηλαδή συνδεδεμένες ιστοσελίδες, και η αποδοχή της αποποίησης ευθυνών συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers που είναι διαθέσιμα για τους χρήστες του διαδικτύου, άμεσους πελάτες και πράκτορες, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργαζόμενα μέρη. Μέσα από αυτό το σύστημα κρατήσεων ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει τη μεταφορά του με τους διαθέσιμους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα .

Όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα δεσμεύονται από τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις. Επιπλέον, κάθε υπηρεσία που καθίσταται διαθέσιμη ως αποτέλεσμα της χρήσης της τρέχουσας ιστοσελίδας δεσμεύεται επίσης από τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε τοπικής συνεργασίας  στο μέρος που παρέχει την υπηρεσία (εταιρεία ταξί και τις εταιρείες μεταφοράς). Οι όροι του κάθε τοπικού προμηθευτή υπηρεσίας είναι στη διάθεση των πελατών, εφόσον ζητηθούν.

Οι υπηρεσίες της GR Transfers δεν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από μια υπηρεσία που παρέχεται από συνεργαζόμενα πρόσωπα άλλα από αυτούς που έχουν κάνει κράτηση μέσω του συστήματος κρατήσεων. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας ή εάν κάποιος από αυτούς τους όρους δεν σας ικανοποιήσει πλήρως με οποιονδήποτε τρόπο, άδεια σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία, τερματίζεται αυτόματα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

  • Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, όταν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα λάβετε δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου …

Email Επιβεβαίωσης

Είναι ευθύνη του πελάτη να μας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν λάβει το επιβεβαιωτικό e-mail ή σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία κράτησης που έχουν εισαχθεί είναι λανθασμένα. Όλες οι λεπτομέρειες που έχετε εισάγει στη διαδικασία της κράτησης θα εμφανιστούν λεπτομερώς, στο e-mail επιβεβαίωσης καθώς και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τα αρχεία σας .

Τυχόν αλλαγές στα στοιχεία της μεταφοράς θα υπόκεινται στην τροποποίηση τελών όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω. Επιπλέον, τυχόν ακυρώσεις θα υπόκεινται σε τέλη ακύρωσης όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης όλες οι λεπτομέρειες της κράτησης θα εμφανιστούν πλήρως για αναθεώρηση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κράτησης και επιβεβαιωθεί η μεταφορά σας. Παρακαλείστε να ελέγξετε αυτά τα στοιχειά για να διορθώσετε τυχόν λάθη.

Απόδειξη πληρωμής

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω PayPal η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας PayPal θα χρεωθεί αυτόματα. Η συναλλαγή σας θα εμφανιστεί στην ανάλυση κινήσεων ως GR Transfers. Μια άμεση απόδειξη πληρωμής θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (όπως εισήχθη στη διαδικασία της κράτησης), γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

  • Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, όταν επιλέγετε να πληρώσετε στον οδηγό, πρώτα θα λάβετε ένα e-mail και ένα SMS για την επαλήθευση τόσο του e-mail όσο και του αριθμού του κινητού σας και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιβεβαίωσης τότε θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης

Email Επιβεβαίωσης

Είναι ευθύνη του πελάτη να μας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν λάβει το επιβεβαιωτικό e-mail ή σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία κράτησης που έχουν εισαχθεί είναι λανθασμένα. Όλες οι λεπτομέρειες που έχετε εισάγει στη διαδικασία της κράτησης θα εμφανιστούν λεπτομερώς, στο e-mail επιβεβαίωσης καθώς και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλούμε να εκτυπώσετε και να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τα αρχεία σας .

Τυχόν αλλαγές στα στοιχεία της μεταφοράς θα υπόκεινται στην τροποποίηση τελών όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω. Επιπλέον, τυχόν ακυρώσεις θα υπόκεινται σε τέλη ακύρωσης όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης όλες οι λεπτομέρειες της κράτησης θα εμφανιστούν πλήρως για αναθεώρηση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κράτησης και επιβεβαιωθεί η μεταφορά σας. Παρακαλείστε να ελέγξετε αυτά τα στοιχειά για να διορθώσετε τυχόν λάθη..

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ

Αιτήσεις ακύρωσης πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε όλες τις περιπτώσεις ακύρωσης, θα χρεωθείτε με 5% του αρχικού ναύλου και δεν θα υπάρξει καμία επιστροφή για ακυρώσεις 24 ώρες πριν από τη μεταφορά ή σε περίπτωση μη εμφάνισης  στην προγραμματισμένη ώρα για την μεταφορά σας.

ΑΠΟΣΚΕΥΈΣ

Οι αποσκευές των επιβατών και η μεταφορά τους πραγματοποιείται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για απώλεια ή ζημία από  την GR Transfers. Κάθε επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει μια βαλίτσα, όπου το άθροισμα (Υ + Π + Β) δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό 158, εκτός αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης έχει  ζητηθεί η προσθήκη πρόσθετων αποσκευών.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον όχημα (δηλαδή υπερβολικές ή υπερμεγέθεις αποσκευές, επιπλέον επιβάτες, κλπ) θα ισχύουν επιπλέον χρεώσεις .

Οι αποσκευές σας πρέπει να μην περιέχουν κανένα στοιχείο που απαγορεύεται από την τοπική νομοθεσία, όπως όπλα ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν τους άλλους. Επίσης, δεν μπορείτε να μεταφέρετε οικόσιτα ζώα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και χωρίς  ειδικό κλουβί μεταφοράς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Παρακολουθούμε όλες τις αφίξεις των μεταφορών για τυχόν καθυστερήσεις, ως εκ τούτου, θα περιμένουμε μέχρι να φτάσετε. Στην απίθανη περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν μπορούν να βρεθούν στο σημείο συνάντησης, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον πελάτη μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο κινητό τηλέφωνο που μας έχει δοθεί.

Ωστόσο, είναι ευθύνη του πελάτη να παρέχει ένα σωστό και έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου (συμπεριλαμβανόμενου και του Διεθνή κωδικού) κατά τη στιγμή της κράτησης. Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη για την κλήση στις υπηρεσίες της GR Transfers και ενημερώνοντάς μας για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα εντοπισμού του οδηγού.

Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων :

  • Αν ο πελάτης δεν μας παρέχει έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου και δεν επικοινωνεί με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 24ωρη μας (που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης και στο voucher), με αποτέλεσμα μια χαμένη παραλαβή πελάτη
  • Η αποτυχία να παρέχει σωστές πληροφορίες (αριθμός πτήσης, ώρα, κλπ) μπορεί να οδηγήσει σε λείπει η μεταφορά, καθώς δεν θα έχουμε σωστά στοιχεία για την παρακολούθηση της άφιξής σας.
  • Οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση σε πελάτες που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ασυνήθιστα αιτήματα, που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων, είναι πάντα ευπρόσδεκτα και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία εγγύηση ότι οι αιτήσεις αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν.

Όταν υπάρχουν περιορισμοί στην πρόσβαση, όπως  έργα υποδομής, τις κυκλοφοριακές συνθήκες, κλπ το όχημα θα σταματήσει να παραλάβει επιβάτες από το πλησιέστερο σημείο, το οποίο είναι προσβάσιμο σε σημείο παραλαβής ή αποβίβασης. Ακόμα, αν η συντομότερη διαδρομή  είναι κλειστή λόγω ατυχήματος, καιρικών συνθηκών κλπ, και το όχημα μετά από απαίτηση του πελάτη ακολούθησει  μια διαφορετική με  περισσότερα χιλιόμετρα  διαδρομής προς τον προορισμό του, είναι πιθανό να επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος

Το καταβληθέν ποσό καλύπτει όλες τις πιθανές χρεώσεις καθώς και  60 λεπτά χρόνος αναμονής μετά την προσγείωση της πτήσης.

ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιεσδήποτε αξιώσεις που υπερβαίνουν το ποσό που καταβλήθηκε από το άτομο. Στην απίθανη περίπτωση που η υπηρεσία δεν έχει πραγματοποιηθεί, ο πελάτης μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση μέχρι το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί. Δεν υπάρχουν άλλες αξιώσεις και το ποσό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αυξηθεί.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, σε όλους τους προορισμούς, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση σε οχήματα, σε περίπτωση μέθης ή απαράδεκτης συμπεριφορά των πελατών. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία επιστροφή χρημάτων για αυτές τις περιπτώσεις και σε περίπτωση ζημιών μπορεί να υπάρχουν αξιώσεις δίωξη και ζημιές.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Όσον αφορά όλα τα θέματα δηλώνεται ότι οι υπηρεσίες της GR Transfers συνεργάζονται μόνο με οχήματα για τα οποία η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική από το νόμο, η ευθύνη βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Οι υπηρεσίες της GR Transfers εξασφαλίζουν εμπιστευτικό χειρισμό όλων των λαμβανόμενων στοιχείων πελατών. Οι online πληρωμές σας είναι εξασφαλισμένες με πιστοποιητικά SSL  από το PAYPAL.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ

Όλες οι υπηρεσίες ταξιδίου, ο σχεδιασμός, ο κώδικας, τα γραφικά, κλπ της παρούσας ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε χρήση χωρίς έγγραφη πιστοποίηση αποτελεί παράβαση του σχετικού νόμου. Σε περίπτωση απουσίας ξεκάθαρης γραπτής δήλωσης, η GR Transfers  και όλοι οι συνεργάτες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο αναφορικά με την ευρεσιτεχνία, το εμπορικό σήμα, ή τις εμπορικές πληροφορίες που παρουσιάζονται.

Η GR Transfers επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος να  προσαρμόσει και να αλλάξει τους όρους χρήσης άνευ προειδοποίησης. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας πάντα θα συμμορφώνεται με τους πρόσφατους όρους χρήσης που εμφανίζονται.

Σε περίπτωση διαφωνίας αναφορικά με τις υπηρεσίες ή κάποιον από τους όρους, αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα ελληνικά δικαστήρια.